Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek

Trabzonspor, ligi üçüncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı elde etmişti ancak Ziraat Türkiye Kupası'nı alarak play-off turundan Avrupa yolunu açmak istiyordu. 
Ancak Beşiktaş'a 3-2 mağlup olarak kupayı kaybeden Trabzonspor, tüm planlarını yeniden düzenlemek zorunda kaldı. Kupayı alması halinde ilk Avrupa maçını 22 Ağustos'ta oynayacak olan ekip, kaybetmesiyle 2. ön eleme turundan mücadeleye başlayacak ve ilk maçını 25 Temmuz'da yapacak.
Bu durum, Trabzonspor'un yeni sezon hazırlıklarını beklenenden erken başlatması anlamına geliyor. 
Takımın, yeni sezon öncesi hazırlıklarını Macaristan'da gerçekleştirmesi beklenirken kamp tarihlerinin de öne çekilmesi gerekecek. Transfer çalışmalarının hız kazanması da kaçınılmaz. 
Başkan Ertuğrul Doğan, liglerin tamamlanmasının ardından anlaşmaya varılan oyuncuları açıklayacaklarını belirtmişti ve yeni sezon için TFF transfer tescil döneminin 24 Haziran'da başlayacağı duyurulmuştu. Trabzonspor, Avrupa maçları için transferlerin de beklenenden erken takıma katılmasını sağlamak zorunda.
 

Muhabir: BİROL SANCAK