"Double Pass İş Birliği, Türk Futbolunun Geleceği İçin Önemli"

Projenin Türk futboluna ve geleceğine olan katkılarından bahseden Erdem, çalışma sistemlerini şöyle anlattı:
"Ben, ben diye bir şey yok. Biz departmanlar kurarak, Double Pass'ın bize sunmuş olduğu departmanları oluşturarak bütün alanlara sorumlu arkadaşları görevlendirdik. Bu arkadaşlarımız 6 haftalık raporlar eşliğinde planlamalarını yaparlar. Tüm antrenörlerimiz de dahil, baş antrenörümüz, sağlık performans birimi, oyuncu refahı, atletik performans, A takıma geçiş, scout izleme ekibi gibi birçok departmanımız var."

Trabzonspor'un Yıldız Genci Resmen Avrupa'ya Transfer Oluyor: Gidiş Tarihi Belli Oldu! Trabzonspor'un Yıldız Genci Resmen Avrupa'ya Transfer Oluyor: Gidiş Tarihi Belli Oldu!

"Mehmet Büyükekşi Gereğini Yaptı"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin genç oyuncuların gelişimine ve Double Pass ile oluşturulan bu iş birliğine verdiği desteği aktaran İlker Erdem,
"Mehmet Büyükekşi gereğini yaptı. Bir firmayla anlaştı, futbolun gelişimi için destek verici bir potansiyeli ortaya koymaya çalışıyor. Büyükekşi'nin görevini yaptığını düşünüyorum. Şimdi bundan sonraki süreçte bizlerin bu plana sadık kalarak, kendi fikirlerimizi de ortaya koyarak, doğruları belirleyip ona göre sayın başkanımıza destek vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY