Fransız basınından So Foot'a konuşan Yusuf Yazıcı, Milan ile adının anılmasını doğrulamadı ancak kulübün ilgisini görmezden gelemeyeceğini belirtti. Sözleşmesinin sona ermek üzere olmasıyla birlikte geleceği hakkında net bir fikri olmadığını ifade etti.

Yazıcı, 

Trabzonspor'un Yeni Transfer O Mevkide Hayal Kırıklığı Yaşattı! Trabzonspor'un Yeni Transfer O Mevkide Hayal Kırıklığı Yaşattı!

Sözleşmem sona ermek üzere ve hala gelecekte beni nelerin beklediğini bilmiyorum çünkü Lille'de mutluyum. Birçok büyük kulübün benimle ilgilendiğini görmek harika ama benim asıl yapmak istediğim şey EURO 2024'e konsantre olmak. Futbolda hâlâ birçok hayalim var. Tabii ki Milan gibi kulüpleri görmezden gelemezsiniz. Ronaldinho, Beckham... Geleceğin benim için ne getireceğini göreceğiz,

şeklinde konuştu.

Yusuf Yazıcı'nın geleceğiyle ilgili belirsizlik devam ederken, Milan gibi önemli kulüplerin ilgisinin kendisi için bir onur olduğunu ifade etti. Futbolseverler, milli yıldızın transfer sürecini ve gelecekte hangi takımda boy göstereceğini merakla beklemeye devam ediyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY