Joao Pereira, Trabzonspor'da 4 Ocak 2017 ile 1 Şubat 2021 tarihleri arasında görev yapmış ve ardından Sporting'e transfer olmuştu. Burada kariyerini noktalayan Pereira, futbolu bıraktıktan sonra teknik adamlık alanında çalışmalara başladı. 40 yaşındaki eski futbolcu, Sporting'in genç takımı olan Sporting B'nin teknik direktörlüğüne atanarak yeni bir döneme adım attı.
Joao Pereira'dan veda mesajı | Transfermarkt

Sporting B takımının başına geçmesiyle birlikte Joao Pereira'nın gelecekte Sporting'in A takımını da çalıştırması bekleniyor. Tecrübeli futbolcu, Trabzonspor'da oynadığı dönemde sahada gösterdiği performansla taraftarların gönlünde taht kurmuş ve sevilen bir isim olmuştu.
Trabzonspor'dan Pereira açıklaması - Son Dakika Spor,Spor->Futbol Haberleri  | Cumhuriyet

Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde! Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde!

Pereira'nın teknik direktörlük kariyerindeki ilerleyişi ve başarıları, Trabzonspor taraftarlarını da memnun edecek ve eski oyuncularının yeni kariyerlerinde başarılı olmasını dilediklerini gösterecek. Joao Pereira'nın Sporting B takımında göstereceği performans ve gelecekteki başarıları merakla bekleniyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY