2021-2022 sezonunda Beşiktaş'tan transfer edilen ve 2023-2024 sezonunun başında Trabzonspor ile yollarını ayıran Dorukhan, Adana Demirspor'da beklenen performansı gösteremedi.

Dorukhan Toköz'ün Trabzonspor Dönüş Sinyalleri

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Adana Demirspor ile anlaşan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz, yeni takımında 22 karşılaşmaya çıktı ve sadece 1 asist yapabildi. Bu durum, oyuncunun takımda kalıcı olup olmayacağına dair soru işaretleri yarattı. Öte yandan, Dorukhan'ın sosyal medya profilindeki Trabzonspor antrenmanından bir görseli kullanması ve altına kum saati emoji eklemesi, Trabzonspor'a dönüş ihtimalini güçlendiren bir işaret olarak yorumlandı.

Trabzonspor'da Yeniden Görüşme Zamanı

Pazarspor'da Taşkın Güngör’ün yerine Ramazan Öztürk geliyor Pazarspor'da Taşkın Güngör’ün yerine Ramazan Öztürk geliyor

Trabzonspor yönetimi, sezon sonunda Dorukhan Toköz ile yeniden masaya oturmayı planlıyor. Taraftarların sevgilisi haline gelen ve Trabzonspor forması altında 41 resmi maça çıkıp, 2 gol ve 2 asistlik katkı sağlayan Dorukhan'ın, mücadeleci ruhu ve oyunuyla tekrar bordo-mavili formayı giymesi bekleniyor. Kulüp, Dorukhan'ın yeniden kadroya katılmasıyla orta saha hattını güçlendirmeyi ve takımın performansını artırmayı hedefliyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU