Karşılaşmanın son dakikalarında yaşanan gerilimde Bakasetas, rakibi Taison'a art arda tokat attı ve boğazını sıktı. Hakem bu olayların ardından her iki oyuncuyu da kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.


Bakasetas, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla taraftarlardan özür diledi. Ancak, bu olay Panathinaikos taraftarları arasında büyük şaşkınlık yarattı. Bakasetas'ın skandal davranışı, maçın atmosferini olumsuz etkiledi ve spor kamuoyunda geniş yankı buldu.

Cumartesi günü deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’un, rakibi karşısında bileği bükülmüyor Cumartesi günü deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’un, rakibi karşısında bileği bükülmüyor


Trabzonspor'un eski yıldızı olan Bakasetas'ın bu talihsiz hareketi, futbol dünyasında tartışma konusu haline geldi. Bakasetas'ın bundan sonra daha dikkatli olacağını ifade etmesi ise eleştirileri hafifletmeye yetmedi. Maç sonrası yaşanan bu olay, futbolseverler arasında büyük bir hayal kırıklığı yarattı.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Ayşe Sancak