Villarreal'e galibiyeti getiren gollerin tamamı etkili bir performans gösteren Alexander Sörloth'un ayaklarından geldi. Norveçli golcü, 7, 19 ve 68. dakikalarda kaydettiği üç golle hat-trick yaparak takımına önemli bir katkı sağladı. Sörloth'un yanı sıra, Villarreal'in diğer gollerini 32. dakikada Etienne Capoue ve 47. dakikada Gonçalo Guedes kaydetti.

Palut : İyi futbol oynayan iki takımın mücadelesi zevkli ve çekişmeli geçecek; Zor maç olacak Palut : İyi futbol oynayan iki takımın mücadelesi zevkli ve çekişmeli geçecek; Zor maç olacak

Granada'nın tek golü ise 90+1. dakikada Theo Corbeanu'nun ayağından geldi. Ancak bu gol, Villarreal'in üstünlüğünü ve maçın sonucunu değiştirmeye yetmedi.

Alexander Sörloth'un etkileyici performansıyla öne çıkan bu maç, Trabzonspor'un eski oyuncusunun uluslararası sahnedeki başarısını bir kez daha gözler önüne serdi. Villarreal, Sörloth'un liderliğindeki etkileyici performansıyla önemli bir galibiyet elde ederken, Granada karşısında 5-1'lik skorla sahadan galip ayrıldı.

Editör: Birol Sancak