Trabzonspor'un eski yıldızı Yusuf Yazıcı, Fransa'da yaşadığı evinde üçüncü kez hırsızlık vakasıyla karşı karşıya geldi. Üç yıl önce Lille'e transfer olan ve başarılı performansıyla dikkat çeken Yusuf Yazıcı, daha önce iki kez evine hırsızların girdiğini ve değerli eşyalarının çalındığını belirtmişti.

Trabzonspor'un Kartal'daki Konut Projesi: Borçları Kapatacak Adım. Kartal'dan Yeni Gelir Yolu Trabzonspor'un Kartal'daki Konut Projesi: Borçları Kapatacak Adım. Kartal'dan Yeni Gelir Yolu

İlk hırsızlık olayında yaşadığı sakatlık nedeniyle İtalya'ya tedavi için giden yıldız oyuncu, ikinci hırsızlık olayında ise evde bulunmamıştı. Ancak bu kez evdeyken hırsızlık vakasıyla karşılaştı. Hemen polise haber veren Yusuf Yazıcı, hırsızların yakalanmasını sağladı.

Korku dolu anlar yaşayan ve hırsızlık vakasını sosyal medya hesabından paylaşan yıldız oyuncu, bu olayla bir kez daha güvenlik endişeleriyle yüzleştiğini gösterdi. Trabzonspor'un eski yıldızı, evindeki güvenliği sağlamak adına gerekli tedbirleri alarak hırsızlık olaylarının önüne geçmeye çalışıyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK