İspanya, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na 3  Puanla Başladı İspanya, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na 3  Puanla Başladı

Villareal formasıyla La Liga'da zirvede yer alan Alexander Sörloth, kariyerinin en parlak dönemlerinden birini yaşıyor. 40 maçta 26 gol ve 6 asistle oynayan Norveçli golcü, dikkat çekici performansıyla adından sıkça söz ettirdi. Real Madrid'e karşı sergilediği 4 gol birden atan Sörloth, futbolseverlerin ve kulüplerin dikkatini üzerine çekmeyi başardı.

Atletico Madrid'in ilgisini çeken Alexander Sörloth için transfer görüşmelerine başlandı. Villareal, Norveçli yıldız için başlangıçta 38 milyon euro seviyesinde bir bonservis bedeli talep ederken, Atletico Madrid'in bu rakamı 30 ila 35 milyon euro aralığına çekmeyi planladığı belirtiliyor. İki kulübün geçmişte birçok transferde işbirliği yaptığı hatırlatılarak, pazarlıkların hemen sonuçlanmayabileceği vurgulanıyor.

Alexander Sörloth'un kariyeri, ülkesinin takımlarından Rosenborg'un altyapısında başlayıp Crystal Palace, Leipzig ve Villareal gibi önemli kulüplerde forma giymesini kapsıyor. Norveçli yıldız, Trabzonspor formasıyla da Süper Lig'de 24 golle gol kralı olmuştu. Şimdi ise Atletico Madrid'e transfer olma ihtimaliyle adından söz ettiriyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU