Eren Elmalı, Trabzonspor'a duyduğu tutkuyu vurgulayarak, kulüp için ter dökmekten ve başarı için mücadele etmekten büyük gurur duyduğunu ifade etti. Babasından aldığı "Ne iş yapıyorsan yap en iyisini yap" öğüdünü her zaman hayatına rehber edindiğini belirten Elmalı, profesyonel futbolda disiplinin önemine vurgu yaptı.

Kulüp dergisine yaptığı açıklamalarda, Trabzonspor forması altında yaşadığı önemli anları da paylaşan Eren Elmalı, özellikle Süper Kupa'yı kazandıkları maçın ve Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği'ne attığı golün kendisi için unutulmaz anlar olduğunu belirtti. Ancak Avrupa'dan elendikleri maçın ardından yaşadığı büyük üzüntüyü de dile getirdi.

Futbolculuk kariyeri ve kişisel tercihleri hakkında da bilgi veren Elmalı, futbolculuk özellikleri ve tercihleriyle ilgili detaylar sundu. Ayrıca, futbol dışında boksör olmayı istediğini, ailesini kahraman olarak gördüğünü ve dünyada açlık ve savaşları bitirmek istediğini ifade etti.

Son olarak, boş zamanlarında Playstation oynamak ve müzik dinlemekten hoşlandığını, asla affetmeyeceği şeyin yalan konuşmak olduğunu ve tarihi yapıları büyüleyici bulduğunu belirtti. Favori futbolcuları arasında Cristiano Ronaldo'nun olduğunu ve siyah rengin kendisi için vazgeçilmez olduğunu da ekledi.

Trabzonspor yıldız oyuncu İçin Son Teklifi Masaya Bıraktı! 7 Milyon Euro Ve... Trabzonspor yıldız oyuncu İçin Son Teklifi Masaya Bıraktı! 7 Milyon Euro Ve...

Eren Elmalı, Trabzonspor forması altında görev yaptığı dönemde takım arkadaşlarının özelliklerini de paylaşarak, en çalışkanın Trezeguet, en şakacının Yusuf Erdoğan, en yeteneklinin Thomas Meunier / Abdülkadir Ömür olduğunu ifade etti. Ayrıca, en bonkörün Uğurcan Çakır, en iyi giyinenin Uğurcan Çakır / Stefano Denswil, en kötü giyinenin Berat Özdemir olduğunu belirtti.

Muhabir: AYŞE SANCAK