Real Madrid'in genç yetenek avcılığında radarına aldığı Onuralp Çevikkan, Trabzonspor'un U19 takımının elde ettiği şampiyonlukta önemli bir rol oynadı. Antalya'da gerçekleşen Süper Lig U19 Elit A Ligi finalinde Yılport Samsunspor'u 3-2 mağlup eden Trabzonspor'un galibiyetinde büyük katkı sağlayan genç kaleci, takımını finale taşıyan performansıyla dikkat çekmişti.

Trabzonspor'un Yeni Transfer O Mevkide Hayal Kırıklığı Yaşattı! Trabzonspor'un Yeni Transfer O Mevkide Hayal Kırıklığı Yaşattı!

Maçın ardından sosyal medya hesabından kupa ile fotoğrafını paylaşan Çevikkan, bu paylaşımına "Her zaman her yerde kupa" notunu düştü. Bu paylaşım üzerine Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas da genç kalecinin kendisine verdiği sözü tuttuğunu belirterek, "Dün bana, o kupa ait olduğu yere gelecek Başkanım demiştin. Sözünde durdun Evlat. Seni, arkadaşlarını ve hocalarını yürekten kutlarım" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un alt yapısından yetişen Onuralp Çevikkan, performansıyla sadece Türkiye'de değil, dünya futbolunda da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. İspanyol devi Real Madrid'in radarında olan genç kalecinin önümüzdeki dönemdeki kariyeri merakla bekleniyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY