Trabzonspor'un Yeni Transferi Golü İle Dikkatleri Üzerine Çekti Trabzonspor'un Yeni Transferi Golü İle Dikkatleri Üzerine Çekti

Trabzonspor, Southampton'un 15 milyon euro'luk talebiyle zorlanan Paul Onuachu transferi için alternatif golcü arayışlarını hızlandırdı. Bu kapsamda, Leicester City'de sözleşmesi sona eren Kelechi İheanacho ve Dinamo Zagreb'in Hırvat forveti Petkovic gibi isimlerin yanı sıra, eski Beşiktaşlı Wout Weghorst'u da gündemine aldı.

Weghorst'un geçmiş performansları dikkate alınarak yapılan değerlendirmeler sonucunda, Hollandalı golcünün Trabzonspor için uygun bir alternatif olabileceği düşünülüyor. Weghorst, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 16 maçta 8 gol, 4 asistle önemli bir skor katkısı sağlamıştı. Ancak, Manchester United macerasından sonra Premier Lig'de istenilen performansı sergileyemeyen Weghorst, Burnley'e geri dönüş yapmış ve sonrasında Hoffenheim'a kiralanmıştı.

31 yaşındaki deneyimli golcü için Trabzonspor'un tüm kozlarını oynayacağı belirtilirken, Weghorst'un 1.97 boyundaki fiziği ve hücumdaki etkili performansıyla takıma önemli bir katkı sağlayabileceği ifade ediliyor. Weghorst'un Hoffenheim'daki performansı da dikkate alınarak, Trabzonspor'un golcü arayışında Hollandalı futbolcuyla yeniden görüşme yoluna gidebileceği belirtiliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK