Ajax’ın Trabzonlu oyuncu için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti Ajax’ın Trabzonlu oyuncu için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti

Gaziantep FK, Sorescu'nun 12. dakikada ve Draguş'un 21. dakikada attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Ancak Trabzonspor, ikinci yarıya hızlı başladı ve 50. dakikada Onuachu'nun golüyle farkı bire indirdi. Ardından 65. dakikada Bardhi'nin golüyle skoru eşitledi. Onuachu, 66 ve 68. dakikalarda attığı gollerle muhteşem bir hat-trick yaparken, Bardhi'nin golünde de asisti bulunan Nijeryalı golcü, takımını 4-2 öne geçirdi.

Ligde son golünü 11 Ocak’ta bordo-mavililerin Samsunspor’u sahasında 2-1 yendiği müsabakada atan başarılı santrfor, 109 gün sonra da gol sevinci yaşamış oldu.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Trabzonspor, 2-0 geriye düştüğü maçtan muhteşem bir geri dönüşle galip ayrıldı.

Bu sonuçla Trabzonspor, puanını 58'e yükselterek üçüncü sıradaki yerini korurken, kümede kalma mücadelesi veren Gaziantep FK ise 34 puanda kaldı ve 16. sıradaki yerini sürdürdü.

Önümüzdeki hafta Trabzonspor, deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacakken, Gaziantep FK ise sahasında Hatayspor'u konuk edecek.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU