Trabzonspor, ara transfer dönemine erken başlamış ve öncelikli mevkiler olarak stoper ve merkez orta sahayı belirlemiş durumda. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporlarına dayanarak, birçok ülkede oyuncu arayışını sürdüren Bordo-Mavililerin, Rusya'dan da transfer gündemine oyuncular eklediği öğrenildi.

Avcı'nın scout ekibine verdiği listede yer alan isimlerden biri, CSKA Moskova forması giyen Brezilyalı stoper Willyan Rocha oldu. 28 yaşındaki Rocha'nın CSKA Moskova ile olan sözleşmesi 2025 sezonu sonunda sona erecek. Bu sezon takımıyla toplam 21 maça çıkan 1,91 metre boyundaki Brezilyalı stoper, teknik direktör Abdullah Avcı'nın beğendiği isimlerden biri olarak öne çıkıyor.

Rocha'nın transferiyle ilgili maliyet araştırması da Trabzonspor tarafından yapılmakta. Transfermarkt değeri 7 Milyon Euro olarak belirlenen Rocha için kısa süre içinde resmi girişimlerin başlaması bekleniyor. Trabzonspor'un, savunma hattını güçlendirmek adına Brezilyalı stoperi kadrosuna katmak için çalışmalara hız verdiği belirtiliyor.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Ayşe Sancak