Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fatih Karagümrük'ü 3-0 mağlup ederek moral bulan ve rövanş için avantajlı bir sonuç elde eden Trabzonspor'da, gözler Pazar günü oynanacak Gaziantep maçına çevrildi. Bordo-Mavili ekip, Papara Park'ta seyircisiz oynanacak olan müsabakadan 3 puan almayı hedefliyor. Lig üçüncülüğü için kararlı olan Fırtına, rakipleriyle arasındaki puan farkını açma adına Gaziantep maçına büyük önem veriyor.

Acun Ilıcalı, Hull City'de Liam Rosenior'u Görevden Aldı  Başarısızlık Sonrası Teknik Direktör Değişikliği ve Erol Bulut Acun Ilıcalı, Hull City'de Liam Rosenior'u Görevden Aldı Başarısızlık Sonrası Teknik Direktör Değişikliği ve Erol Bulut

Ancak takımda sarı kart cezalısı olan Eren Elmalı, Gaziantep maçında forma giyemeyecek durumda. Bir diğer endişe ise sakatlığı bulunan Trezeguet'nin oynayıp oynamayacağı konusu. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın vereceği karar merakla bekleniyor. Bu karar, Trabzonspor'un sahaya çıkacak kadrosunu belirlemede önemli bir rol oynayacak.

Muhabir: AYŞE SANCAK