3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı 3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı

Trabzonspor’un genç yıldızı Enis Destan, Ümit Milli Takım aday kadrosuna davet edilmişti. Ümit Milli Takımın dün İskoçya ile oynadığı hazırlık maçında 11’de sahaya çıkan Bordo-Mavililerin genç yıldızı Enis Destan, 2-1 kazanılan müsabakanın 45. dakikasında kaydettiği kafa golü ile Ay Yıldızlıları öne geçirdi.

Bu sezon Trabzonspor formasıyla ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Enis Destan, Ümit Milli takım formasıyla da gollerini sürdürüyor. Kariyerinin en verimli sezonlarından birini geçiren 21 yaşındaki milli golcü için Avrupa ekipleri de sıraya geçti.



Almanya, İspanya ve İngiltere’den bazı takımların Enis Destan’ı uzun süredir takip ettiği öğrenildi. Resmi teklif gelmesi halinde Trabzonspor’un bu teklifleri değerlendirebileceği belirtiliyor. Genç yıldız, bu sezon oynadığı toplam 38 maçta 12 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Editör: Doğukan ÖZKURT