İspanya LaLiga'da Real Madrid ile zirvede aynı puana sahip olan Girona'da forma giyen 26 yaşındaki Ukraynalı oyuncu, harika performansıyla adeta büyülemeye devam ediyor.

Artem Dovbyk, Girona formasıyla bu sezon 21 maçta görev alırken, 12 gol atma başarısı gösterdi ve 7 asist yaparak takımına büyük katkı sağladı. Bu etkileyici performans, İngiltere'nin köklü kulüplerinden Chelsea'nin dikkatini çekti. İddialara göre Premier Lig ekibi Chelsea, 45 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli ödemeyi göze alarak Artem Dovbyk'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Alexander Sörloth, İspanya'da Gol Krallığına Koşuyor; LaLiga'da Göz Kamaştırıyor Alexander Sörloth, İspanya'da Gol Krallığına Koşuyor; LaLiga'da Göz Kamaştırıyor

Trabzonspor taraftarları, uzun süredir kadrolarına katmak için çaba sarf ettikleri Dovbyk'ın bu büyüleyici performansı sonrasında başka bir kulübe transfer olma ihtimalinin hayal kırıklığı yaratmasından endişe ediyor. Ukraynalı golcünün kariyerinin nasıl devam edeceği ve Chelsea ile anlaşma sağlayıp sağlamayacağı ise yakın zamanda netlik kazanacak gibi görünüyor.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Ayşe Sancak