Trabzonspor'un Transfer Bombası: Borna Barisic İle Anlaşma İmzalayacak. Transferin Detayları Ortaya Çıktı Trabzonspor'un Transfer Bombası: Borna Barisic İle Anlaşma İmzalayacak. Transferin Detayları Ortaya Çıktı

Ligde Trabzonspor'dan başka 5 maçta sadece 1 puan toplayan başka bir takım bulunmazken, Bordo-Mavililerin üzerinde sadece 2 puanla İstanbulspor yer aldı. Antalyaspor'a karşı alınan 1-1'lik beraberlik dışında, Galatasaray, Kasımpaşa, Çaykur Rizespor ve Beşiktaş'a karşı mağlubiyetlerle ayrılan Trabzonspor, sıkıntılı bir dönemden geçiyor.

Bu maçlarda rakip filelere sadece 4 gol atabilen Trabzonspor, kalesinde ise tam 12 gol gördü. Afrika Uluslar Kupası nedeniyle takımdan ayrılan Nijeryalı forvet Ounuachu'nun eksikliği ise oldukça hissedildi. Onuachu'nun katkısıyla 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan Trabzonspor, bu maçlarda 19 puan toplamıştı.

Ancak, transfer döneminin sonunda takıma katılan ve Beşiktaş maçında forma giyip gol atan Onuachu'nun öncesinde oynanan 4 maçta Trabzonspor, 2 galibiyet ve 2 yenilgi almıştı. Onuachu'nun etkisiyle umutlanan taraftarlar, takımlarının çıkışını merakla bekliyor.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN 

Editör: Ayşe Sancak