Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek

İstanbul ekibinin teknik sorumlusu Mustafa Keçeli, maç sonrası yediği golle ilgili olarak, "Yediğimiz gol çalıştığımız yerden geldi. Üstüne basa basa söylememize rağmen yedik bu golü" şeklinde konuştu. Önceki hafta İstanbulspor maçında da fileleri sarsan 2.01'lik forvet için rakip takımın hocası Osman Zeki Korkmaz, "Onuachu'ya hafta boyunca çalışmıştık. İlk kornerde unuttuk ve gol yedik. Bu bize şunu anlatıyor aslında; karşınızdaki oyuncular üst düzey" ifadelerini kullandı.

Onuachu, son 4 sezonda Sörloth'tan sonra en skorer isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. Türkiye Kupası finalinde de Trabzonspor'un en büyük gol umudu olan Nijeryalı yıldız, sezon başında İngiliz ekibi Southampton'dan kiralanmıştı. İlk olarak 5. haftadaki Beşiktaş derbisinde forma giymeye başlayan ve bu maçta Siyah-Beyazlı fileleri havalandıran Onuachu, Afrika Kupası ve sakatlığı nedeniyle 21 lig karşılaşmasında görev aldı. Takımının en skorer oyuncusu olan Onuachu, ligde bin 530 dakika sahada kalarak 15 gol ve 4 asistlik etkileyici bir performans sergiledi.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak