Trabzonspor'un MKE Ankaragücü Maçı Detayları Belli Oldu: Ne zaman, saat kaçta? İşte Detaylar... Trabzonspor'un MKE Ankaragücü Maçı Detayları Belli Oldu: Ne zaman, saat kaçta? İşte Detaylar...

Özellikle attığı kafa golleriyle dikkat çeken bordo-mavili ekip, hem liginde hem de Türkiye Kupası'nda etkileyici bir performans sergiliyor.
Trabzonspor'un hücum hattı, fizik gücü yüksek oyunculardan oluşuyor ve yüksek toplardaki hakimiyetiyle öne çıkıyor. Rakip filelere tam 13 kafa golü bırakan Karadeniz ekibi, bu alanda zirvede yer alıyor. Savunma ve hücum bölgesinde 1.90 metre üzerinde çok sayıda futbolcuya sahip olması, Trabzonspor'un hava topu mücadelesinde üstünlük kurmasını sağlıyor.
Son 3 resmi maçta attığı kafa golleriyle dikkat çeken Trabzonspor, Gençlerbirliği maçında Eren Elmalı'nın uzatma dakikalarında kaydettiği kafa golüyle bir üst tura çıkmıştı. Hatayspor ve Pendikspor maçlarında da kafa golleriyle sonuca giden bordo-mavililer, bu alandaki etkileyici performanslarını sürdürüyor.
Trabzonspor'da kafa golü atan 5 oyuncu bulunuyor. Nijeryalı santrafor Paul Onuachu, attığı 9 golün 4'ünü kafa ile rakip filelere gönderirken, genç yıldız adayı Enis Destan ise 4 kez kafa golüyle rakiplerini sarsmayı başardı. Ayrıca Trezeguet ve Benkovic'in 2, Denswill'in ise 1 kafa golü bulunuyor.
Bordo-mavililerin bu etkileyici performansı, takımın hava topu mücadelesindeki üstünlüğünü ve fizik gücünü başarıyla kullanmasını yansıtıyor. Trabzonspor'un bu başarısı, ligdeki zirve mücadelesinde önemli bir avantaj sağlıyor.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Doğukan ÖZKURT