"İlk Yarıda İstediğimiz Oyunu Oynayamadık"

Bordo-Mavililerin kaptanı, ilk yarıda tam olarak istedikleri gibi oynayamadıklarını belirtti:
"İlk yarı tam istediğimiz oyunu oynamasak da çok acelemiz yoktu. Çünkü 1-0 öndeydik. Sonrasında ikinci yarıda gelen gollerle net bir skorla buradan galibiyetle ayrıldık. Kötü giden bir sezon, hedeflerden uzak aslında ama finalde olmak mutluluk verici oldu."

"Kupayı Kazanmak İstiyoruz"

Finalde Beşiktaş ile karşılaşacaklarını hatırlatan Uğurcan Çakır, kupayı kazanmak istediklerini dile getirdi:
"Finalde rakibimiz Beşiktaş ve kupayı kazanmak istiyoruz. Bu kupayı alırsak 10. olacak. En son aldığımız zaman 2019’da ben ve Hüseyin Türkmen vardık. İkimiz kaldık. Abdullah Hoca’nın Trabzonspor’da Türkiye Kupası eksik. İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz."

Trabzonspor’un Yeni Golcüsü Paul Onuachu’dan Büyük Performans Trabzonspor’un Yeni Golcüsü Paul Onuachu’dan Büyük Performans

"Elimden Gelen Mücadeleyi Her Zaman Vermeye Çalışıyorum"

Futboldaki iniş çıkışların her zaman olduğunu vurgulayan 28 yaşındaki kaleci, Trabzonspor için elinden geleni yaptığını söyledi:
"Futbolcu her zaman en yüksek performansı veremeyebiliyor. Ben Trabzonspor için elimden gelen mücadeleyi her zaman vermeye çalışıyorum. Bazen istediğim oluyor, bazen istediğim gibi olmuyor. Finale kaldık mutluyuz, inşallah finali kazanmak istiyoruz."

"Taraftarımıza Teşekkür Ederiz"

Çakır, taraftarın desteğinin önemine vurgu yaparak şunları ekledi:
"Taraftara teşekkür ediyorum. Uzun zamandır iç sahada taraftar olmadığı için çok güzeldi. Taraftar olmadan çok konsantre olamıyorsunuz. Bugün de yanımızdalardı. Onlara çok teşekkür ediyorum."

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU