Kulüp yönetimi, sezonun en önemli maçı öncesinde "Hedef Kupa" mesajıyla taraftarları tribüne çağırdı. Sıkıntılı bir dönemi kupa ile taçlandırmayı ve tribünleri doldurmayı hedefleyen yönetimin bu çağrısı, kulüp içerisindeki tüm futbolcular ve Abdullah Avcı tarafından desteklendi.

Trabzonspor, en son şampiyonluk döneminde olduğu gibi bu organizasyonlara imza atarak kupayı ne kadar önemsediğini bir kez daha gösterdi. Ancak, geçmiş yıllara göre maçları daha az seyirci ile oynamanın ve taraftar desteğinden mahrum kalmanın bir sıkıntı olduğu biliniyor.

Akintola: Büyük takımlardan teklif vardı Ama Rizespor’ u tercih ettim; İyi ki gelmişim Akintola: Büyük takımlardan teklif vardı Ama Rizespor’ u tercih ettim; İyi ki gelmişim

Bu durumu pozitife çevirmek isteyen Trabzonspor'un çağrısına taraftarın nasıl yanıt vereceği ise merak konusu. Şu an itibarıyla, kombinelerle birlikte 35 bin biletin satıldığı öğrenildiği gibi, kulübün şehirdeki okullara da bilet desteği sağladığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN