Trabzonlu Milli Sporcu Busenaz Sürmeneli, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı Trabzonlu Milli Sporcu Busenaz Sürmeneli, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

Milli ara sonrası yoğun bir maç trafiğine girmeye hazırlanan Trabzonspor, Nisan ayında üst üste kritik sınavlarla karşı karşıya kalacak. 3 Nisan'da deplasmanda Konyaspor'a konuk olacak olan Trabzonspor, bu maçta aynı zamanda Fenerbahçe yenilgisini telafi etmeye çalışacak.

Ligin devamında 12 Nisan Cuma günü sahasında Sivasspor'la, 20 Nisan'da deplasmanda Kayserispor'la karşılaşacak olan takım, 23 Nisan'da ise Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde sahasında Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak. Nisan ayının son maçı ise Gaziantep ile olacak.

Trabzonspor, ligde kalan 8 maçın 4'ünü evinde, 4'ünü ise deplasmanda oynayacak. Ancak Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle Trabzonspor'un bu sezon evinde oynayacağı 4 maçı seyircisiz oynaması gündemde. Ancak Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde ise taraftarlar Papara Park'taki yerlerini alabilecekler.

Editör: Birol Sancak