Trabzonspor'un sezon başında transfer ettiği Hırvat yıldız Mislav Orsic, Slovenya kampında geçirdiği ağır sakatlık sonrasında uzun bir rehabilitasyon sürecine girmişti. Ameliyatın ardından Trabzon'a dönen Orsic, teknik direktör Abdullah Avcı ile tanışarak bir dizi testten geçmişti. Şimdi ise Orsic'ten gelen güzel haberler, bordo-mavili taraftarları sevindirdi.

Sakatlığını tamamen atlatan Mislav Orsic'in fiziksel olarak istenen seviyeye geldiği belirtildi. Sezonun ikinci yarısında takıma katılması planlanan Hırvat yıldızın, diğer oyuncularla aynı seviyeye gelebilmesi adına yavaş yavaş yüklemelerin yapılacağı ifade edildi.

Sezonun ilk yarısında yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapattığı söylentileri çıkan Mislav Orsic'in bu kadar erken bir sürede geri dönecek olması, futbol camiasında mucize olarak değerlendiriliyor. Bordo-Mavili formayla resmi maçlara çıkabilme adına geri sayıma geçen Hırvat sol kanat oyuncusu Mislav Orsic'ten beklentiler oldukça yüksek. Trabzonspor taraftarları, Orsic'in sahalara geri dönüşüyle birlikte takıma olan katkılarına odaklanarak sezonun ikinci yarısını heyecanla bekliyor.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Doğukan ÖZKURT