PENALTI VERİLMEDİ

Ancak Bordo-Mavililer final vuruşlarında başarılı olamayınca beklenen gol gelmedi. Karşılaşmanın 44.dakikasında gelişen Trabzonspor atağında Bardhi, ceza sahası içinde Svensson tarafından formasından çekilerek düşürüldü. Oyun durduğunda hakem Arda Kardeşler VAR incelemesi için bekledi. 

GOL ÖNCESİ ÇEKME VAR

Ancak VAR’daki Alper Çetin’in uyarısı ile Arda Kardeşler oyunu devam ettirdi. Bu pozisyonun devamında Mendy, Rashica tarafından formasından çekilerek yerde kaldığı pozisyon sonrası Semih’in golü ile Beşiktaş öne geçti. Ancak VAR hakemi Alper Çetin bu pozisyonda da devreye girmedi. Bordo-Mavililerin hem verilmeyen penaltı pozisyonunda hem de Beşiktaş’ın bulduğu gol öncesi pozisyona büyük tepkisi vardı. Ancak hakem Arda Kardeşler oralı olmadı. İlk 45 dakika sonunda Trabzonspor soyunma odasına 1-0 geride gitti.

Avcı Yönetiminde ki Trabzonspor Kan mı Kaybediyor?; Avcı Buna Nasıl Son Verecek? Avcı Yönetiminde ki Trabzonspor Kan mı Kaybediyor?; Avcı Buna Nasıl Son Verecek?

TREZEGUET ÇOKNET KAÇIRDI

Müsabakanın ikinci yarısına da Trabzonspor çok etkili başladı. Gol pozisyonları bulan Bordo-Mavili ekip beraberlik golünü bir türlü bulamadı. Karşılaşmanın 62.dakikasında gelişen Beşiktaş atağında Trabzonspor savunması adeta uyudu. Semih’i durduramayan Bordo-Mavili ekip kalesinde gördüğü golle deplasmanda 2-0 geri düştü. Karşılaşmanın 75.dakikasında Visca’nın ortasında Trezeguet çok uygun pozisyonda topu dışarı attı. 89.dakikada Trezeguet’nin şutunda Mert gole izin vermedi. Bordo-Mavili ekip sahadan 2-0’lık skorla mağlup ayrıldı. 

STAT: Tüpraş
HAKEMLER: Arda Kardeşler?, Çağlar Uyarcan?, Süleyman Özay?
BEŞİKTAŞ: Mert Günok*, Svensson* (Dk.67 Onur Bulut*), Necip*, Zaynutdinov, Umut Meraş (Dk.79 Emrecan*), Amartey*, Gedson*, Rashica* (Dk.79 Tayfur*), Ghezzal*, Semih**, Cenk (Dk.88 Rebic?)
TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır**, Mehmet Can*, Baniya*, Denswil*, Eren Elmalı, Berat Özdemir (Dk.72 Fountas*), Mendy**, Bardhi* (Dk.81 Umut Güneş*), Visca**, Trezeguet*, Enis Destan**
GOLLER: Dk.44 ve Dk.62 Semih (Beşiktaş)
SARI KARTLAR: Umut Meraş, Svensson, Ghezzal (Beşiktaş)
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Doğukan ÖZKURT