Avrupa hedefinden ötürü ligdeki üçüncülük koltuğunu bırakmak istemeyen ve bir taraftan da Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmek isteyen Trabzonspor, üst üste Fatih Karagümrük ve Fenerbahçe ile Papara Park'ta oynayacağı müsabakalara büyük önem veriyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı, Alanya yenilgisini unutturma adına öğrencilerinden önce Fatih Karagümrük maçına odaklanmalarını istedi. Avcı, oyuncularına, "Fenerbahçe derbisini bırakıp, öncelikli olarak Fatih Karagümrük maçını düşünmeliyiz. Büyük takım reaksiyonu bekliyorum sizden. Üst üste iki maçı evimizde oynamanın avantajını iyi kullanmalıyız. Büyük takım oyuncusu olduğunuzu gösterin. Sizden yüksek motivasyon bekliyorum. Rakipten daha çok istemeliyiz, daha çok koşmalıyız, daha fazla mücadele etmeliyiz. Oyun aklımızı ortaya koymalıyız. Adım adım planlarımızı yapmalıyız. Önce Fatih Karagümrük maçını kazanalım sonra Fenerbahçe maçına bakalım" şeklinde motivasyon mesajları verdi.

Trabzonspor'da Orta Saha ve Kanatlarda Değişim Rüzgarı. Başakşehir Maçı Öncesi Yeni Kadro Planlaması Trabzonspor'da Orta Saha ve Kanatlarda Değişim Rüzgarı. Başakşehir Maçı Öncesi Yeni Kadro Planlaması

Fırtına, sahasında oynayacağı iki maçı da kazanarak milli araya moralli girmenin peşinde ve Abdullah Avcı'nın yönlendirmesiyle bu hedefe odaklanmış durumda.

Editör: Birol Sancak