Yaptığı Hat-Trick hem Türkiye’de hem Avrupa’da konuşulmasına neden oldu. İngiltere ve Nijerya Basınında Yankı Buldu Yaptığı Hat-Trick hem Türkiye’de hem Avrupa’da konuşulmasına neden oldu. İngiltere ve Nijerya Basınında Yankı Buldu

Lundstram, merkez orta sahanın yanında liberoda da görev yapabilen ve bu sezon 45 maçta başarılı bir performans sergileyen 30 yaşındaki bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. Trabzonspor'un ilgisine olumlu bakan Lundstram'ın kulübü ise yıldız oyuncuya yeni bir teklifte bulunmuş, ancak Lundstram bu teklife henüz olumlu yanıt vermemişti.

Öte yandan Trabzonspor, orta alana en az 2 yabancı oyuncu takviyesi yapmayı planlıyor. Bu doğrultuda, bordo-mavililerin listesindeki bir diğer isim ise İngiltere Championship ekiplerinden Lencherset City'nin Nijerya milli takım formasını 53 kez giymiş olan 27 yaşındaki yıldızı Wilfred Ndidi yer alıyor.

Bu sezon Championship'te 25 maça çıkıp 2 gol, 5 asistlik performans sergileyen Ndidi, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi takımların da ilgisini çekmişti. Trabzonspor'un, orta sahayı güçlendirmek adına bu iki önemli transfer hamlesine odaklandığı görülüyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK