Olimpiyat Stadı'nda oynanan Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'un kazanamaması durumunda, kaptan Uğurcan Çakır'ın tribünleri alkışlayıp ardından veda edeceği bekleniyordu. Ancak maçın kaybedilmesi, Uğurcan'ın planlarını değiştirdi ve kaptan çocukluk aşkından buruk bir ayrılık yaşadı. Dün akşam son kez Trabzonspor forması giyen Uğurcan, maçtan sonra duygusal bir ayrılık açıklaması yaptı.
Ugurcan Cakir (TUR) :: Photos :: soccerzz.com

Üzüntüsünü dile getiren Uğurcan, maçın farklı bölümlerinde iyi performanslar sergilediklerini ancak Beşiktaş'ın üstünlüğünü kabul etmek zorunda olduklarını belirtti. Özellikle öne geçtikten sonra savunmada agresif olamadıklarını ifade eden Uğurcan, taraftarlardan özür diledi ve Trabzonspor'un kupalar için sevildiğini, daha çok kupalar kazanacağına inandığını vurguladı.
Uğurcan Çakır'dan sakatlık açıklaması | Trabzon Haber - Haber61

3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı 3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı

Uğurcan Çakır'ın yeni takımıyla anlaştığı ve bu hafta içinde transfer açıklamasının yapılacağı iddia ediliyor. Ancak Ankaragücü maçında cezası nedeniyle forma giyemeyeceği için açıklamanın hafta sonuna ertelenebileceği de gelen bilgiler arasında.
Uğurcan Çakır'a İtalyan kancası - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber  kaynağı

Ayrıca, Trabzonspor'un genç yeteneklerinden Onuralp Çevikkan'ın son maçta kaleyi koruyacağı iddiaları da gündemde. Uğurcan'ın transfer süreciyle ilgili netleşen şartlar arasında, bordo-mavililerin beklentilerinin altında bir rakamın yer aldığı ve bu transferden elde edilecek gelirin 6 milyon Euro civarında olacağı belirtiliyor.
Uğurcan Çakır'dan yaşananlarla ilgili açıklama! - Son Dakika Spor Haberleri  | Cumhuriyet
 

Daha önce yüksek teklifler almasına rağmen, eski Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun 15 milyon Euro'nun altındaki teklifleri kabul etmediği hatırlatılıyor.Trabzonspor camiası, Uğurcan Çakır'a olan minnet ve şükranlarını ifade ederken, kaptanın yeni kariyer adımında da başarılı olmasını diliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK