Başkan Doğan, Trabzonspor'un yeni sezonda hedefinin şampiyonluk olduğunu belirterek, kulübün kolları sıvadığını ve yeni destanlar yazmak için kararlı olduklarını vurguladı. Trendyol Süper Lig'deki 2023-2024 sezonunu 3. sırada tamamlayan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda hedeflediği başarıya ulaşamamıştı. Ancak yeni sezonda şampiyonluk yarışının içinde olmayı amaçlıyor.

Trabzonspor yıldız oyuncu İçin Son Teklifi Masaya Bıraktı! 7 Milyon Euro Ve... Trabzonspor yıldız oyuncu İçin Son Teklifi Masaya Bıraktı! 7 Milyon Euro Ve...

Başkan Doğan, kulüp dergisindeki yazısında, Trabzonspor bayrağını yeniden Boğaz Köprüsü'ne asmayı hedeflediklerini ve bunun için yoğun bir çaba içinde olduklarını ifade etti. Ayrıca, camiayı birlik olmaya davet ederek, taraftarların desteğinin önemini vurguladı.

Heyecan dolu futbol günlerine odaklanmayı ve artık dedikoduların ve kavgaların son bulmasını temenni eden Başkan Doğan, futbolun konuşulduğu, adil ve heyecan dolu bir döneme geçiş yapmayı arzuladıklarını dile getirdi.

Başkan Doğan, gelecek sezondaki şampiyonluk yarışında gözlerinin olduğunu belirterek, akıllı planlama ve sürdürülebilir futbol yatırımlarıyla, Trabzonspor taraftarına unutulmaz duygular yaşatacaklarını söyledi. Ayrıca, Trabzon şehrini düşman ilan etmeye çalışanlara karşı sessiz kalmayacaklarını ve sert bir tavır sergileyeceklerini vurguladı.

Ertuğrul Doğan'ın çarpıcı açıklamalarıyla Trabzonspor, yeni sezon öncesi şampiyonluk hedefiyle birlik ve kararlılıkla yoluna devam ediyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN