Transfer Planları ve Oyuncu Durumları

Bordo-Mavililer, mevcut oyuncuların büyük çoğunluğu ile yollarını ayırmayı düşünüyor. Kiralık sözleşmeleri sona erecek olanlarla birlikte Trabzonspor'un 13 yabancı oyuncuya ulaşması bekleniyor. Nicolas Pepe ve Paul Onuachu ile yapılan sözleşmelerin yanı sıra, Nijeryalı yıldız Onuachu'nun durumu henüz netlik kazanmadı.

Yeni Transferler ve Yolları Ayırılacak Oyuncular

Fountas'ın yanı sıra, farklı kulüplere kiralanmış olan Maxi Gomez, Kourbelis, Teklic ve Lahtimi gibi oyuncular da yeni sezonda kadroda düşünülmeyecek. Trabzonspor, bu oyuncularla yollarını ayırarak, nokta atışı transferler yapmayı planlıyor.

Ekonomik ve Sportif Başarı Dengesi

Trabzonspor Avrupa'dan Tanıdık Türk Yıldızı Transfer Ediyor: Avcı Gözünü Yerlilere Dikti! Trabzonspor Avrupa'dan Tanıdık Türk Yıldızı Transfer Ediyor: Avcı Gözünü Yerlilere Dikti!

Trabzonspor'un transferlerde hem ekonomik hem de sportif olarak dengeli bir strateji izlemesi gerekiyor. Bu nedenle kulüp, kadro mühendisliğinde hata yapma lüksü olmadığının farkında. Şampiyonluk hedefiyle hareket eden Trabzonspor, sağlam bir kadro oluşturarak önümüzdeki sezon için iddialı bir performans sergilemeyi amaçlıyor.

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak