Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un maç kampı için belirlenen kadro açıklandı. Bordo-Mavili ekip, önemli bir deplasman maçına çıkarken, teknik ekip tarafından seçilen oyuncularla sahaya çıkacak.

Trabzonspor'un Yılport Samsunspor maçı kamp kadrosunda dikkat çeken isimler yer alıyor. Kalede Uğurcan Çakır'ın bulunduğu kadroda, savunma hattında Joaquin Fernandez, Stefano Denswil gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra genç yetenekler de bulunuyor.

Orta saha ve hücum hattında da zengin bir kadroya sahip olan Trabzonspor'da, Mislav Orsic, Enis Bardhi, Nicolas Pepe gibi önemli oyuncuların yanı sıra yeni transferlerden Mahmoud Trezeguet ve Edin Vişça da yer alıyor.

Kamp kadrosunda göze çarpan bir diğer detay ise Berat Özdemir'in yer alması. Galatasaray ile adı geçen genç oyuncunun kadroda olması, transfer spekülasyonlarını da beraberinde getiriyor.

Trabzonspor'un Yılport Samsunspor maçı kamp kadrosu şu şekilde:

Trabzonspor'un Yeni Transferi Golü İle Dikkatleri Üzerine Çekti Trabzonspor'un Yeni Transferi Golü İle Dikkatleri Üzerine Çekti

Uğurcan Çakır
Muhammet Taha Tepe
Onuralp Çevikkan
Rayyan Baniya
Joaquin Fernandez
Stefano Denswil
Thomas Meunier
Mehmet Can Aydın
Eren Elmalı
Arif Boşluk
Berat Özdemir
Batista Mendy
Kerem Şen
Umut Güneş
Enis Bardhi
Mislav Orsic
Taxiarchis Fountas
Nicolas Pepe
Mahmoud Trezeguet
Edin Vişça
Paul Onuachu
Enis Destan
Trabzonspor'un bu kadrosuyla Samsun deplasmanından galibiyetle ayrılması hedefleniyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK