Pepe, Trabzonspor taraftarlarının sevgi ve destek dolu tutumunu vurgulayarak, "İlk kez böyle bir karşılama gördüm" dedi. Geçmişte birçok farklı takımda oynamasına rağmen Trabzonspor taraftarlarının tutkusunu hiçbir yerde hissetmediğini belirten Pepe, "Sevgiyle dolup taşmaları gerçekten beni duygulandırdı. Bu formayı her giydiğimde, gösterdikleri sevginin karşılığını vermeye gayret ettim" şeklinde konuştu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Dikkat Çeken Açıklamalar! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Dikkat Çeken Açıklamalar!

Röportajın devamında Pepe, futbolun bir takım oyunu olduğunu ve gol atmaktan ziyade takım arkadaşlarına asist yapmayı sevdiğini belirtti.

Kripto para birimlerinin değerini de vurgulayan Pepe, WhiteBIT tarafından gerçekleştirilen özel röportajda gençlerin kripto varlıklarını deneyimleyebilmesinin önemine dikkat çekti. Finansal özgürlüğün önemine vurgu yapan Pepe, gençlerin dijital varlıklar ve kripto paralar hakkında bilgi sahibi olmalarının gelecekleri için önemli olduğunu vurguladı.

Trabzonspor ile WhiteBIT TR arasındaki uzun dönem iş ortaklığı, kripto para dünyasını profesyonel futbol ile birleştirirken, taraftar odaklı etkinlikler düzenleyerek Trabzonspor taraftarlarının kripto dünyasına olan ilgisini artırmayı hedefliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK