Trabzonspor, daha önce 4.4 milyon euro karşılığında Angers Kulübü'nden transfer ettiği 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Batista Mendy ile ilgili yeni gelişmeler yaşıyor. Crystal Palace'ın da ilgisini çeken Mendy için pazarlık masasında hareketli saatler yaşanıyor. Trabzonspor'un genç yeteneği için Crystal Palace'ın masaya 15 milyon euro koyması bekleniyor.

Transferde Büyük Karar! Trabzonspor, Yeni Sezon Öncesi 7 Futbolcuyla Yollarını Ayırıyor Transferde Büyük Karar! Trabzonspor, Yeni Sezon Öncesi 7 Futbolcuyla Yollarını Ayırıyor

Mendy'nin kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği ve İngiltere'de forma giymek istediği biliniyor. Trabzonspor ile 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan Mendy'nin transferinde sona yaklaşıldığı belirtiliyor. Bu transferin neredeyse tamamlandığı gözüyle bakılırken, Trabzonspor'un ardından yeni bir orta saha oyuncusu için arayışlara gireceği ifade ediliyor.:

Batista Mendy'nin Trabzonspor'dan ayrılığı sonrasında gelecek olan gelirin, yeni transferler için kullanılacağı vurgulanıyor. Bordo-Mavililerin, genç futbolcunun ayrılığından sonra takımın orta saha bölgesini güçlendirmek için alternatif planlar yapacağı belirtiliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY