BÜYÜKBİR AVANTAJ OLACAKTI

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Dikkat Çeken Açıklamalar! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Dikkat Çeken Açıklamalar!

Özellikle karşılaşmanın ilk yarısında rakibi karşısında tarihi farkı kaçıran ve soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle giden Trabzonspor, 53.dakikada kalesinde gördüğü gole karşılık veremeyince sahadan puansız ayrılmıştı. Bu yenilgi hem moralleri alt üst ederek Bordo-Mavililerin bayramını adeta zehir ederken hem de lig üçüncülüğü hedefi tehlikeye girdi. 52 puanda kalan Trabzonspor, büyük bir avantajı da elinin tersiyle itmiş oldu.

KUPA HEDEFİ DE VAR

Ligde kalan 6 maçta üçüncülük hedefini tutturmanın mücadelesini verecek olan Trabzonspor, sırasıyla Kayserispor (D), Gaziantep, Samsunspor (D), İstanbulspor, Başakşehir (D) ve Ankaragücü maçlarına çıkacak. Fırtına’nın bu maçlarda puan kaybına tahammülü yok. Bordo-Mavili ekip, Ziraat Türkiye Kupası’nı da müzesine götürmek istiyor. Bordo-Mavili ekip, 24 Nisan’da sahasında Fatih Karagümrük ile kupada yarı finalin ilk maçını oynayacak. Rövanş ise 8-9 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Muhabir: AYTEKİN AKAY