Bu sessizlik, kuliste bazı iddiaların dolaşmasına neden oldu. En önemlisi ise teknik direktör Abdullah Avcı ile ilgili olanı.

Abdullah Avcı'nın, rakip takımların hocalarının aldığı maaşları duyduktan sonra kendi maaşını artırma talebi, kulüpte krize neden oldu. Başkan Ertuğrul Doğan, bu sorunu çözünceye kadar diğer transferlerin durdurulmasına karar verdi.

Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek

Trabzonspor'un sessizliği, özellikle Lundstram, Barisic veya Dragus gibi isimlerle anlaşıldığında taraftarların tepkisinden çekinildiği için olduğu iddia ediliyor.

Ancak en büyük iddia, Abdullah Avcı'nın maaşına yapılan artışın kendisini tatmin etmediği yönünde. Mourinho, Okan Buruk ve van Bronckhorst gibi rakip hocaların aldığı ücretlere kıyasla kendisine yapılan artışı yetersiz bulduğu iddia ediliyor.

Abdullah Avcı'nın zam değil "iyileştirme" talep ettiği belirtiliyor. Avcı, mevcut ekonomik koşulların sözleşme imzaladığı dönemle farklı olduğunu savunuyor.

Başkan Ertuğrul Doğan, Avcı ile bu konuyu çözmeden başka oyuncularla anlaşma yapmayacaklarını belirtiyor. Bu nedenle kulüp, şu anda sessizliğini koruyor.

Kaynak: FOTOSPOR