Trabzonspor, Atletico Madrid'den Yıldız Stopere İmza Attırdı! Trabzonspor, Atletico Madrid'den Yıldız Stopere İmza Attırdı!

Uzun süredir transfer dedikodularının odağında bulunan Uğurcan Çakır için somut bir adım atıldı. Suudi Arabistan'dan gelen yoğun ilgi sonrasında, Al Ettifaq kulübü Uğurcan için resmi bir teklif hazırlığı içerisine girdi. Berat Özdemir'i kadrosunda bulunduran Al Ettifaq'ın, yakın zamanda Trabzonspor'a bu teklifi sunması bekleniyor.

Uğurcan Çakır için maaş olarak 4 milyon Euro civarında bir ücretin gözden çıkarıldığı belirtiliyor. Suudi Arabistan ekibinin önereceği bonservis bedeli ise merak konusu. Daha önce Avrupa'yı hedefleyen ancak yüksek maaş teklifi sonrasında Suudi Arabistan seçeneğine sıcak bakan Uğurcan'ın, bu opsiyona olumlu yaklaştığı öğrenildi.

Trabzonspor Yönetimi'nin ise kaptanın olası satışından en az 10 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli beklediği gelen haberler arasında yer alıyor. Uğurcan Çakır'ın transferiyle ilgili gelişmeler merakla bekleniyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU