Trabzonspor'un Yeni Transferi Golü İle Dikkatleri Üzerine Çekti Trabzonspor'un Yeni Transferi Golü İle Dikkatleri Üzerine Çekti

Yusuf'a "Milan sizinle ilgileniyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu yöneltilince, genç futbolcu şu yanıtı verdi: "Sözleşmem yakında sona erecek, hala geleceğin bana neler getireceğini bilmiyorum çünkü Lille'de mutluyum. Birçok önemli kulübün benimle ilgilendiğini görmek mutluluk verici ama her şeyden önce Euro 2024'e konsantre olmak istiyorum. Futbolda hâlâ birçok hayalim var. Elbette Ronaldinho, Beckham gibi futbolcuların forma giydiği Milan gibi bir kulübe kayıtsız kalamazsınız. Bakalım gelecek benim için neler hazırlayacak."

Yusuf Yazıcı, bu sezon Lille formasıyla 42 maçta görev aldı ve 15 gol ile 4 asistlik bir performans sergiledi. Ancak geleceğiyle ilgili net bir karar vermediğini ve öncelikle Euro 2024'e odaklanmak istediğini belirtti. Milan gibi büyük bir kulübün ilgisinin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Yusuf, önümüzdeki dönemde neler olacağını bekleyip görmek istediğini vurguladı.

Editör: Doğukan ÖZKURT