Trabzonspor'un 61. Golünü Kaydeden Bardhi, Sessiz Kalmadı Trabzonspor'un 61. Golünü Kaydeden Bardhi, Sessiz Kalmadı

Petkovic Transferinde Yeni Gelişmeler!

Fırtına'da sezonun ilk yarısında önemli katkı sağlayan Paul Onuachu'nun geleceği belirsizliğini korurken, Southampton'ın oyuncuyu yüksek bir bedelle satmak istemesi nedeniyle takımda kalması zor görünüyor. Bunun yanı sıra, kadro dışı kalan Umut Bozok'un yaz aylarında ayrılması da gündemde.
Fe73Dc8Ceb0546Afb555F22Fbf2D56Df

Trabzonspor'un golcü transfer listesi oldukça geniş. Özellikle Gaziantep FK'da kiralık olarak forma giyen Denis Dragus'un transferi gündemde. Ancak, gelecek sezon yabancı kontenjanının azalmasıyla birlikte, Bordo-Mavililer en iyi seçeneği değerlendirmeye çalışıyor.
Bruno Petkovic Dinamo Zagreb 1623334794 64672

Öte yandan, Nenad Bjelica'nın özellikle takımına katmak istediği isimler arasında Bruno Petkovic dikkat çekiyor. Petkovic transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Oyuncunun Dinamo Zagreb ile olan sözleşmesinde yer alan serbest kalır maddesi, Trabzonspor'un lehine işleyebilir. Dinamo Zagreb'e ödenecek belirli bir miktarla Petkovic'in transferi gerçekleşebilir.
Fkm

Trabzonspor'un Petkovic transferindeki ısrarı devam ederken, teknik direktör Abdullah Avcı'nın bu transfer için yeşil ışık yaktığı belirtiliyor. Yapılacak anlaşma, transferin yarı fiyatına gerçekleşebilir ve böylece Hırvat golcü takıma katılabilir.

Kaynak: FANATİK