Trabzonspor, İstanbulspor Maçı Hazırlıklarına Başladı. Paul Onuachu Sakatlık Sonrası Antrenmanlara Döndü Trabzonspor, İstanbulspor Maçı Hazırlıklarına Başladı. Paul Onuachu Sakatlık Sonrası Antrenmanlara Döndü

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın özellikle ısrarcı olduğu belirtilen Klaassen'in Türkiye'ye gelme konusundaki düşünceleriyle ilgili Trabzonspor'un ikna çabalarına başladığı ifade ediliyor. 31 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunun sezon sonunda Inter ile sözleşmesinin sona ereceği biliniyor. Ancak bu sezon Inter formasıyla sadece 15 maça çıkabilen Klaassen, yalnızca 237 dakika süre alabildi.
Klaassen'in Trabzonspor İle İlgilenmesi
Geçmişte de Trabzonspor'un gündeminde olan Klaassen, Inter'deki düşük forma şansıyla birlikte yeniden Hollanda'ya dönme düşüncesinde olduğu belirtiliyor. Ancak Bordo-Mavililerin, tecrübeli oyuncuyu tekrar Türkiye'ye gelmeye ikna etmek için çaba sarf ettiği ifade ediliyor.
Trabzonspor'un transfer girişimleri ve Klaassen'in geleceğiyle ilgili gelişmelerin yakından takip edilmeye devam edeceği belirtiliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY