Bordo-mavili kulübün, Yaremchuk ile yapılan ilk görüşmelerde olumlu geri dönüşler aldığı belirtiliyor. Bu transferde, Yaremchuk'u ikna etmede Thomas Meunier'in de rolü olduğu ifade ediliyor.

Ancak, Club Brugge'un henüz ikna edilemediği ve karar aşamasında olduğu biliniyor. Ukraynalı futbolcunun Valencia'da kiralık olarak forma giydiği ve bonservisinin Club Brugge'da olduğu bilgisi de paylaşılıyor.

Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde! Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde!

Belçika medyasından voetbalnieuws'un aktardığına göre, Club Brugge kulübü Yaremchuk'un durumuyla ilgili kendi içerisinde görüşmelerini sürdürüyor. Valencia'nın Yaremchuk'un maaşının tamamını karşılayamayacağını ve transfer bedeli için fonlarının olmadığını belirttiği ifade ediliyor.

Las Palmas'ın da Yaremchuk'u kiralamak istediği ancak Trabzonspor'un ilgisinin daha somut olduğu vurgulanıyor. Club Brugge'un ise rekor bir ücretle aldığı Ukraynalı golcü için en az zarar verecek hamlenin planlandığı belirtiliyor.

Bu süreçte Trabzonspor'un, Yaremchuk'u kadrosuna katma konusundaki kararlılığının devam ettiği görülüyor. Ancak Club Brugge'un vereceği son kararın transferin seyrini belirleyeceği kaydediliyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN