Trabzonspor'un performansına önemli katkılar sağlayan Onuachu'nun kalıp kalmayacağı ise sahibi olan takımın kararına bağlı. Eğer bonservis bedeli 3-4 milyon Euro civarına düşerse, Trabzonspor bu transferi değerlendirecek. Aksi takdirde, yeni bir santrafor arayışına girilecek.

Konyaspor maçının son dakikalarında oyuna dahil olan ve etkili bir performans sergileyen Orsic'in ise takımda kalıp kalmayacağı, son 7 haftadaki form durumuna göre belirlenecek.

Cengiz Şeremet'in Vefatıyla Futbol Camiası Yasa Boğuldu. Elazığ FK'nın Eski Sportif Direktörü Hayatını Kaybetti Cengiz Şeremet'in Vefatıyla Futbol Camiası Yasa Boğuldu. Elazığ FK'nın Eski Sportif Direktörü Hayatını Kaybetti

Son haftalarda form grafiği yüksek olan ve takımını yalnız bırakmamak için gribal enfeksiyona rağmen Konyaspor maçına çıkan Edin Visca, Uğurcan'ın Avrupa'ya transfer olması durumunda takım kaptanlığına getirilecek.

Trabzonspor'un yeni sezona daha güçlü bir kadro ile hazırlanmak adına transfer planlarının şekillenmeye devam ettiği gözleniyor.

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak