Kulüp, dış transferde 5 futbolcuyla her konuda anlaşmaya varırken, geçen sezon kadroya katılan ve beklentileri karşılayamayan oyunculara da "Kendinize kulüp bulun" denilecek. Bu kapsamda, takımdaki yabancı oyunculardan kalması istenilen Onuachu'nun yüksek bonservis ücreti nedeniyle kalması neredeyse imkansız görünüyor. Pepe ise takımdan ayrılarak veda etti.

Kiralık yabancılarla Türk sağbek Mehmet Can'ın opsiyonu kullanılmayacak. Ancak, Arabistan takımı El İttifak'ın oyuncusu Berat Özdemir'in bonservisi ücretsiz alınarak devam edilebilir.

Trabzonspor'un Yeni Transferi Golü İle Dikkatleri Üzerine Çekti Trabzonspor'un Yeni Transferi Golü İle Dikkatleri Üzerine Çekti

Diğer gözden çıkarılan isimlerden forvet Umut Bozok ve stoper Baniya'ya kulüp bulmaları halinde kolaylık sağlanacak. Ancak, bu oyuncular yüksek ücretler nedeniyle ayrılmaya sıcak bakmıyorlar.

Uzun süren sakatlıktan dönen ve eski performansına bir türlü ulaşamayan Hırvat sol kanat Mislav Orsic'in durumu ise belirsizliğini koruyor.

Bu süreçte, kaptan kaleci Uğurcan Çakır dahil, kulübün belirlediği ücreti getiren oyuncuların transfer için izin verileceği belirtiliyor. Trabzonspor, kadrosunu yenileyerek yeni sezonda iddialı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Muhabir: BİROL SANCAK