Bordo-mavili takımın B planı olarak öne çıkan Yaremchuk ile yapılan görüşmelerde önemli mesafe kat edildi. Trabzonspor, Club Brugge kulübüyle de pazarlıkları hızlandırdığı ifade edildi. Kulüp yönetimi, bu hafta içinde Yaremchuk transferini sonuçlandırmayı hedefliyor.

Trabzonspor, Yaremchuk'u direkt bonservisiyle kadrosuna katmak istiyor. Belçika ekibiyle yoğun temas halinde olan Fırtına, Yaremchuk'u kiralık değil, kalıcı olarak takıma kazandırmak için çaba harcıyor.

Trabzonspor'un Yeni Transfer O Mevkide Hayal Kırıklığı Yaşattı! Trabzonspor'un Yeni Transfer O Mevkide Hayal Kırıklığı Yaşattı!

Ukraynalı yıldız oyuncu, Trabzonspor'un ilgisine olumlu bakıyor. Geçtiğimiz haftalarda teknik direktör Abdullah Avcı'nın da bizzat görüntülü bir konuşma yaptığı öğrenildi. 1.91 metrelik santrfor, geçtiğimiz sezonu Valencia'da kiralık olarak geçirirken La Liga'da 25 maçta 3 gol atmıştı.

Trabzonspor'un Yaremchuk transferindeki bu hamlesi, takımın hücum hattını güçlendirmeyi ve gelecek sezon için iddialı bir kadro oluşturmayı amaçlıyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU