Bordo-mavili kulüpte şampiyonluk yaşadıktan sonra sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Nijeryalı yıldız, iki sezondur Al Fayha forması giyiyordu. Ancak Nwakaeme'nin takımıyla olan sözleşmesinin gelecek ay sona ereceği ve serbest statüye düşeceği belirtiliyor. Yetenekli futbolcunun takımıyla sözleşme yenilememesi bekleniyor.

Sezon boyunca yaşadığı sakatlıklar nedeniyle birçok maçı kaçıran Nwakaeme, bu sezon Al Fayha'da 25 maça çıkarken 6 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Ancak 17 Mayıs'ta oynanan Damac FC maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek

Ara transfer döneminde Trabzonspor'un gündemine gelen Nwakaeme, Başkan Ertuğrul Doğan'ın da doğruladığı görüşmeler sonucunda transfer gerçekleşmemişti. Şimdi ise Nwakaeme'nin serbest kalmasının ardından yeniden Trabzonspor'un gündemine gelebileceği belirtiliyor. Ancak futbolcunun geleceği hakkında henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU