Trabzon'a yeni gelmiş olmasına rağmen hızla takıma uyum sağlayan Meunier, bir antrenmana çıktıktan sonra hemen kupa maçının kadrosunda kendisine yer buldu. Yedek soyunan Meunier, maçın ikinci yarısının başında Mehmet Can'ın yerine oyuna dahil oldu.


Teknik direktör Abdullah Avcı, maç öncesinde yaptığı açıklamada Meunier'in zaman zaman stoper olarak da değerlendirilebileceğini belirtmişti. Meunier'in performansı ve esnek oyun stili, Trabzonspor'un gelecek maçlarında farklı mevkilerde de görev alabileceğinin sinyalini veriyor.

Cumartesi günü deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’un, rakibi karşısında bileği bükülmüyor Cumartesi günü deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’un, rakibi karşısında bileği bükülmüyor

Çok fazla duygusu olan bir maçtı

Trabzonspor’un yeni transferi Thomas Meunier, ilk çıktığı Gençlerbirliği maçı sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İlk maçımı unutmayacağım. Çok fazla duygusu olan bir maçtı. İlk yarıda iyiydik ama maçı alacağımız konusunda kendimizi ikna edemedik. İkinci yarıda daha fazla şans bulduk ve dolayısıyla kazandık. İlk maçımda asist yapmam da güzel oldu. Kalitemi artırabileceğimi düşünüyorum. Takım arkadaşlarıma yardımcı olacağım, onlar da bana yardımcı olacak. Çok daha iyi olacağım.”

Editör: Birol Sancak