Trendyol Süper Lig’de üst üste aldığı mağlubiyetlerle kabus günler geçiren Trabzonspor, son olarak evinde aldığı Hatayspor galibiyetiyle derin bir nefes aldı. 


POZİTİF FUTBOL UMUT VERDİ

Bordo-mavililer, kötü günleri aldığı zaferle geride bırakırken taraftarlarına da moral oldu. Ligde 5 maç aranın ardından galip gelen ve oynadığı pozitif futbolla da camiasına umut veren Fırtına, üçüncülük koltuğunu da Beşiktaş’tan alarak yeniden ele geçirdi. Yeniden ayağa kalkan ve üzerindeki kara bulutları dağıtan Trabzonspor, gözünü hafta sonu oynayacağı Pendikspor maçına çevirdi. Bordo-Mavili takım, Pendikspor’u da mağlup ederek tekrar aynı senaryoyu yaşamak istemiyor. 

Trabzonspor’da şok gelişme: O isim İstanbulspor maçında yok! Trabzonspor’da şok gelişme: O isim İstanbulspor maçında yok!

EKSİKLER DÖNDÜ TAKIM CANLANDI

Afrika Kupası’na giden, sakatlar ve ayrılan oyuncuların ardından kadro kurmakta dahi zorlanan Trabzonspor’da Thomas Meunier’in transfer edilmesi ve Trezeguet’nin Afrika Kupası’ndan erken dönmesi hücum gücünü biraz olsun artırmıştı. Onuachu ve Pepe’nin de Afrika Kupası’ndan dönüyor olması Bordo-Mavili taraftarlarda heyecan yarattı. Önemli oyuncularından eksik 5 maça çıkan Trabzonspor, aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaşatmıştı. Onuachu ve Pepe’nin dönüşü, Meunier’in transfer edilmesi ve Trezeguet ile Visca’nın formda olması gelecek maçlar için taraftarlarda heyecan yarattı. Trabzonspor, üst üste alacağı galibiyetlerle 3’üncü sıradaki yerini korumak istiyor. 

Editör: Birol Sancak