Trabzonspor'un Yunan oyuncusu Fountas, 3-1 kazanılan Konyaspor maçında attığı golle dikkatleri üzerine çekti. Maç sonrası yaptığı açıklamada, takım olarak 3 puan almalarının önemine vurgu yaparak, Sivasspor maçında da aynı hedefle sahada olacaklarını belirtti. Fountas, "Bizim için harika bir galibiyet oldu. Aylar önce de söylemiştim, bizim için önemli olan her maçta galibiyet" dedi.

Yunanistan Macerası Kısa Sürdü: Panathinaikos'ta Fatih Terim İddiaları Yunanistan Macerası Kısa Sürdü: Panathinaikos'ta Fatih Terim İddiaları

Trezeguet ve kendi attığı golü sıra dışı olarak değerlendiren Fountas, takımın kazanması adına önemli olanın her zaman galibiyet olduğunu vurguladı. Protestolarla ilgili soruya cevap verirken Trabzonspor'un büyük bir aile olduğunu ve saygı beklentisi içinde olduğunu dile getirdi. Fountas, "Takımımızın beklentisi de saygı. Bugün yine birlikte olarak, omuz omuza tepkimizi göstererek ve aynı zamanda birlikte olduğumuzu göstereceğimizi ifade etmek istedik" şeklinde konuştu.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA