Trabzonspor'un Yeni Transferi Golü İle Dikkatleri Üzerine Çekti Trabzonspor'un Yeni Transferi Golü İle Dikkatleri Üzerine Çekti

Ancak tabiri caizse evdeki hesap çarşıya uymadı! Beşiktaş’a 3-2 mağlup olarak kupa hayalini gerçekleştiremeyen Trabzonspor, Avrupa ve yeni sezon ile ilgili tüm planlarını öne çekmek zorunda kaldı. Bordo-Mavili ekip kupayı almış olsaydı ilk Avrupa maçını 22 Ağustos’ta oynayacaktı. Ancak kupanın kaybedilmesiyle 2.ön eleme turundan Avrupa’ya katılacak olan Fırtına ilk maçını 25 Temmuz’da oynamak zorunda kalacak.  

Bu da Bordo-Mavili ekibin beklenenden çok erken yeni sezonu açması anlamına geliyor.  Bu anlamda yeni sezon hazırlıklarını Macaristan’da gerçekleştirecek olan Trabzonspor kamp tarihlerini de öne çekmek zorunda kalacak. Bordo-Mavili ekibin Macaristan kampının Haziran ayının iki ya da üçüncü haftasında başlaması bekleniyor. Bordo-Mavili ekibin ayrıca transfer çalışmalarını da hızlandırması gerekiyor. Başkan Ertuğrul Doğan, liglerin tamamlanmasının ardından anlaşmaya varılan oyuncuları açıklayacaklarını belirtmişti. Avrupa maçları için transferlerin de beklenenden erken takıma katılması gerekiyor. Yeni sezon için TFF transfer tescil döneminin 24 Haziran’da başlayacağını duyurmuştu. 

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN