2014 yılında gerçekleşen mahalli idareler seçimlerinde bu ilçelerden belediye başkanlığı koltuğuna oturan Dr. Koray Koçhan (Maçka), Salim Salih Sarıalioğlu (Of), Hanefi Tok (Çaykara), Dr. Mehmet Aşık (Dernekpazarı), Muhammet Balta (Vakfıkebir) ve Osman Beşel (Tonya), 2019 yılında da tekrar seçilerek görevlerini sürdürdüler.

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Pulat: "Demiryolu Kaydırmasını Kabul Etmeyeceğiz" Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Pulat: "Demiryolu Kaydırmasını Kabul Etmeyeceğiz"

Şimdi, 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere hazırlanan bu 6 ilçedeki belediye başkanları, AK Parti tarafından tekrar aday gösterilerek 3. dönem için halkın karşısına çıkacaklar. Eğer seçimleri kazanırlarsa, toplamda 3 dönem ve 15 sene boyunca ilçelerinde belediye başkanlığı görevini yürütmüş olacaklar.

Bu başkanlar, ilçelerinde yaptıkları çalışmalarla ve hizmetleriyle tanınmış isimler olarak biliniyor ve halktan destek bekliyorlar. Trabzon'un bu önemli ilçelerinde gerçekleşecek seçimler, ilerleyen dönemlerde ilçe yönetimlerinin nasıl şekilleneceği konusunda merakla bekleniyor.
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak