DÜZKÖY’Ü BENDEN DİNLEYİN

‘Düzköy halkımızı bırakmayacağım’ diyen Ankara, bağımsız adaylık sinyali de verdi. Ankara, şöyle konuştu: “Kırdıklarımız olabilir. Kimseye kin ve hasetimiz yoktur. Halkımızı çok iyi tanıyoruz. Süreç bu şekilde ilerledi. Süreç içerisindeki gidişatın yanlış olduğunu söylüyorum. Düzköy’ü benden dinleyin. Hizmetlerimiz inşallah devam edecektir. Mahallerimizi dolaşıyorum, fikir alışverişi yapıyorum. Düzköy’de yaşıyoruz, havasını soluyoruz. Mezarımız da buradadır. Sizleri bırakmayacağım.”

HALKIMIZ ŞAHİT

Maçka İlçe Belediye Başkanı'nın Tanıdık Yüzü Samimiyetin ve İçtenliğin Temsilcisi Maçka İlçe Belediye Başkanı'nın Tanıdık Yüzü Samimiyetin ve İçtenliğin Temsilcisi

Ankara, 5 yıllık dönemde yaptığı işleri şu şekilde sıraladı: “Yaptığımız işlere halkımız şahittir. Araçlarımızı elden geçirdik, tamir ettik. 8 yeni araç bünyemize kattık. Araç gereç noktasında hiçbir sıkıntımız yoktur. 15 mahallemizin imarını bitirdik. 137 kilometre yeni yol açtık. Berbat olan eski belediye binamızın tadilatını yaparak öğrenci yurdu için KYK’ya teslim ettik. Kargas olan belediye binamızın inşaatını tamamladık. Tapu sorunu olan Aykut ve Gökçeler Mahallemizde tapu işlemi başladı. Yol, bakım, malzeme halkımız ne istemişse büyük oranda bunları karşıladık. Çayırbağı Mahallemizdeki belediyemize ait binamızı karakol binası olarak tahsis ettik, karakol açıldı. Pandemi ve deprem yaşandı. Bu süreçte gelirlerimiz kesildi. Düzköy halkımız el ele olarak deprem bölgesine yaklaşık 50 TIR yardım yaptı. Özverili hayırlarından dolayı halkımıza teşekkür ediyorum.”

DOĞALGAZA KAVUŞUYORUZ

Görev süreci içerisinde hacizlerle çok mücadele ettiğini dile getiren Ankara, “Borçlu belediye devraldık. Hacizler vardı. Çok uğraştık, çok mücadele ettik. Borçlar bir taraftan ödenecek. Yapılan hizmetler devam edecek. Halkımızın bizden talep ettiği müddetçe yanlarında olmaya özen gösterdik. İlçelerimizin yaylalarına kadar asfalt yol ile ulaşılıyor. Gittiğimiz her kapıdan hizmet aldık. İlçemiz doğalgaza kavuşuyor. Bunun da mücadelesini veriyorum” ifadelerine yer verdi.

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak